top of page

COACING TRAJECT
Hieronder neem ik de stappen met je door die we gaan zetten:

Aanmelding
Voor informatie of het stellen van je hulpvraag kun je mij bellen of mailen. We kijken samen wat ik voor jou/jullie of je kind kan betekenen. Heb je interesse in een intakegesprek, dan maken we een afspraak. Dat kan bij mij in de praktijk of bij jou/jullie thuis.

 

Intake
Tijdens de eerste afspraak maken we kennis met elkaar. Dit kan met één of beide ouders. In overleg kan je kind er ook bij zijn. Met behulp van het door mij gebruikte intakeformulier bepalen we met elkaar wat de hulpvraag precies is.

 

Coaching traject
Het eerste gesprek met je kind is een kennismakingsgesprek. We bespreken dan wat zijn of haar hulpvraag is. Soms is dat een andere vraag dan welke jij als ouder hebt. In dat geval beginnen we met de vraag van je kind.

 

In de volgende sessies gaan we aan de hand van de hulpvraag aan de slag door verschillende hulpmiddelen in te zetten, waarmee we dit doel kunnen behalen.
Ik doe dit bijvoorbeeld met gesprekken, spelletjes, oefeningen en creatieve werkvormen (tekenen, kleien en rollenspellen).

 

Evaluatie
Aan het einde van het coaching traject hebben we een evaluatie. Dit gesprek is met één of beide ouders. We kijken dan terug op het traject. Hoe is het gegaan? Zijn er nog aanvullende sessies nodig?

bottom of page